Over ons

Bouwen of verbouwen? Met familiebedrijf Blockx Woningbouw! Klantgericht en verantwoordelijk. Ervaren ploegleider & bouwvakkers. Innovatie in de bouw.

Contact
Blockx Woningbouw Arendonk Hans Blockx (zaakvoerder)

Klantgericht & verantwoordelijk

Wij zijn een klantvriendelijk familiebedrijf. Bouwen of renoveren gaat hier hand in hand met oerdegelijk advies. Onze zaakvoerder Hans Blockx komt vooraf graag bij je langs om samen te bekijken wat de wensen zijn. We nemen onze verantwoordelijkheid, geen loze beloftes hier.

Ik wil mijn uiterste best doen opdat jij als klant tevreden bent. En als er ooit fouten gebeuren, dan zet ik een stap vooruit en zoek ik naar een oplossing. Heb je een vraag, dan geef ik je graag advies. Voordat je gaat bouwen kom ik langs om te bespreken wat jij echt wilt. Ik ben er voor elke klant en ook voor mijn gasten.” – Hans Blockx, zaakvoerder

Onze gasten zijn opgeleid en gegroeid in de bouwsector en aannemerswereld. En vandaag zijn we fiere partner van particuliere klanten in de Kempen en daarbuiten, voor nieuwbouw en renovatie, voor verbouwingen allerhande in en rond de woning. Iets met bouwmicrobe, zeker?

  • Ervaren ploegleider & bouwvakkers
  • Offerte met doelgericht & praktisch advies
  • Eerlijke en oplossingsgerichte communicatie, planning & opvolging
  • Hans is je aanspreekpunt, en hij steekt evengoed mee de handen uit de mouwen op de werf

Afspraak maken? Of heeft u een vraag?

Neem dan best telefonisch contact op of stuur ons een mailtje. Wij beantwoorden uw aanvraag zo snel mogelijk!

Contact